De Witte Lotus

Over mij

Ik ben Daniela Pinna, alleenstaande moeder van 2 prachtige nieuwetijds kinderen, inmiddels ook oma van 2 geweldige nieuwetijds kinderen die mij ontroeren en waar ik enorm van geniet.

In mijn vrije tijd sport ik graag hierin staat Zumba en streetdance centraal. Ik ben altijd vrolijk en sta positief in het leven.

Vrijheid is een belangrijk kern woord van mij. Vrijheid in al zijn vormen. Vrijheid is dan ook de rode draad in mijn praktijk werk zaamheden, maar wel met alle verplichtingen/verantwoordelijkheden, normen en waarden natuurlijk ook. Vrijheid is ook bevrijding. Door mijn eigen ervaring, weet ik wat bevrijding van belemmeringen en of blokkades voor je kan doen. Wederzijds respect hoort hier ook bij. En grenzen, iedereen heeft namelijk ook een innerlijke grens, ik respecteer dus ook iedereen zijn/haar grens.

In mijn zoektocht naar het hoe en waarom, heb ik mij laten inspireren door de vele boeiende mensen, die ik op mijn pad tegen gekomen ben.

Mijn missie is iedereen aan te moedigen in de zoektocht naar zichzelf , bewust aanwezig te zijn, bewust te leven in harmonie met zichzelf en de buiten wereld. Daardoor komt men in zijn eigen kracht te staan. Zelf ontwikkeling staat centraal! Zodat je eigen inspiratie weer kan gaan stromen!

“LEVEN IN PLAATS VAN OVERLEVEN”

Ik geef vooral ook ondersteuning en aanmoediging in chaotische tijden/ moeilijke tijden!

Iedereen met diverse klachten, en/of problemen of je bent de weg kwijt kan in deze praktijk terecht. Ik werk altijd oplossings gericht. De natuurgeneeskundige consulten bestaan uit diverse werk vormen van heling.

En nog steeds leer ik iedere dag met heel veel plezier!

Al mijn werkzaamheden doe ik liefdevol vanuit mijn hart en werk nog steeds met veel passie.

error: De inhoud van deze site is beschermd,