De Witte Lotus

Zwangerschap: bewust en ontspannen zwanger zijn.

Zwangerschap: bewust en ontspannen zwanger zijn.

Kan je en mag je weer gewoon zwanger zijn?

Heb je tijd om gewoon zwanger te zijn?

zwangerschaptherapie

In deze praktijk kan ik je ondersteunen, rust en ontspanning geven via natuurgerichte therapie werkvormen.

Ondanks de zwangerschap je te leren om je toch te ontspannen en te luisteren naar je lichaam die zich klaar maakt voor de bevalling.

Er gebeurd innerlijk veel tijdens een zwangerschap, maar door onze 24 uurs maatschappij lijkt het wel alsof er geen tijd is voor deze innerlijke processen. Hierdoor gaat vaak de zwangerschap aan je voorbij en na de bevalling herinner je nog weinig over die innerlijke processen, de veranderingen je gevoelens alles wat er speelde tijdens een zwangerschap.

In deze praktijk help ik jou om deze innerlijke processen bespreekbaar te maken en helder, zodat het een volwaardige plek mag/kan krijgen  in je leven.

In deze tijd worden veel kinderen geboren die erg gevoelig zijn. De baby’s kunnen sneller klachten krijgen door harde geluiden en zij kunnen vooral de chaos voelen maar snappen nog niet waar dat vervelende gevoel vandaan komt. Door deze onrust kunnen zij dan ook spontaan veel huilen.

De kinderen zijn in wezen “bewuste zielen”, met een hoge licht frequentie, die je hart kunnen raken, zo vol met liefde en licht dat stralen zij dan ook uit. Vaak kan je dat al van ver waarnemen hoe zij mensen kunnen prikkelen met alleen al hun aanwezigheid. Zij vallen dus ook altijd op!

Deze kinderen helpen in wezen de mensheid op weg naar een wereld van vrede.

Daardoor hebben zij juist u nodig dat u ze omringt met heel veel rust en liefde. Zij proberen om de ouder(s), verzorger(ster), te stimuleren om meer rust te creeren in onze 24- uurs maatschappij en daardoor ook bewuster te gaan leven.

Maar andere vragen zijn ook welkom!

Sta je in de zwangerschap er alleen voor, ben je boos verdrietig dan ben jij juist welkom in deze natuurgerichte praktijk! Misschien ben je nog erg jong en/of heb je deze zwangerschap helemaal niet zo gepland dan ben jij ook welkom!

Weet lieve moeders dat je hierdoor al een band kan opbouwen die ten goede komt voor beide, na de bevalling kan je ook sneller aanvoelen wat je kindje nodig heeft!

OOK NA DE ZWANGERSCHAP ben je welkom.

Je kan/mag 1x in de maand komen tot de bevalling,  maar je mag ook gewoon af en toe komen voor een natuurgerichte therapie werkvorm.

Een sessie  30 min. € 40,-

“dit is een geweldige investering voor jullie beide”

En voor zwangeren bied ik diverse middagen aan voor rust, ontspanning en mandala tekenen, delen van gevoelens.

Bent u geïnteresseerd mail mij dan hoe ver u zwanger bent dan kan ik een groepje samen stellen.

Let op deze behandelingen vervangen niet de bezoeken aan de verloskundige!

WELKOM LIEF BIJZONDER MENSENKIND!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud van deze site is beschermd,